Di.Art Galerija

Energijske piramide

Sestavljene so iz rečnih in morskih kamnov. Prepoznate 7 čaker, njihovih 7 pripadajočih barv? Ni naključje, zakaj, kje in katere barve se med seboj prepletajo in kako si sledijo.

Cvetlični lončki

Keramični lončki, različnih velikosti, so ročno porisani z vzorci mandal, cvetja, živali ali z geometrisjkimi in abstraktnimi vzorci. Ko vanje postavimo lončnice, so okras prostora, v katerega jih postavimo.

Obeski za okoli vratu

Poslikave z mandalami, abstraktnimi in geometrijskimi vzorci krasijo rečne ali morske kamne. So različnih oblik. Niso težki, res prav lepo se nosijo. Jaz jih obožujem.

Di.ART PEPELNIKI - s pokrovom, notranji, zunanji

Pepelniki služijo svoji funkciji, a so istočasno unikatna, ročno barvana umetnina. Oblika pepelnika ščiti, da veter ne razpiha pepel, kot tudi pred njegovim vonjem ter pogledom na vsebino.

MANDALE na kamnu

Težko je samo eno izpostaviti. Toliko različnih vrst jih je. Narejene z različnimi tehnikami, v različnih velikostih in barvah. Vsaka drugačna, vsaka zase posebna. "Samosvoja", s svojo zgodbo.

Inicialke, polžki...

Bi podarili začetnico imena iz lesa? Morda vas očarajo obarvane polžje hišice. So prazniki pred vrati? Srčki, pirhi, novoletni obeski, zajčki in angelčki so lahko lepo darilo ali okras.

Naj vas Navdihnem

Prosim, vnesite podatke:
* indicates required

S prijavo se strinjate, da ste dodani v bazo email prejemnikov.

46151522_10205321476472157_7161943234065727488_o