Obeski iz kamna – izstopimo iz povprečja.

#BoditeUnikatni
#BoditeBoljVi
#KoHobiPostaneNekajVeč

Obeski iz kamna – izstopimo iz povprečja.

Energijska podpora in vaš unikatni pečat.  

Ideja o oblikovanju obeskov iz kamna je nastala ob risanju mandala kamnov. Med risanjem sem razmišljala, kako super bi bilo, če bi imela možnost občutiti vso to pozitivno učinkovanje kamna in barv dalj časa. Ob iskanju kamnov na obali morja ali bregu reke Kolpe in risanju nanje, sem ugotovila, da je njihova teža sprejemljiva in jih lahko z užitkom nosimo okoli vratu.

Prvi obesek sem ustvarila za sebe. Od takrat naprej, kot, da bi se v meni kaj premaknilo, z izjemo ene verižice, nosim le te. Njihov dotik mi daje pozitivno podporo. Z oddajanjem energije kamen, v sožitju z oddajanjem energij barv, katere ustvarjajo vzorce na kamnu. Izberem jih glede na počutje.

ODDAN
NADOMESTNO BESEDILO 0001
52,00 EUR

Vsaka kamnina in ne le poldragi in dragi kamni imajo svojo energijo, frekvenco, ki jo oddajajo. Poleg kamna vibrirajo s svojo frekvenco tudi barve in njihovi vzorci. Barva samo kot tako ustvarja oziroma določa prav frekvenca. Frekvence in s tem barve, pa vplivajo na nas. Na naše počutje in zdravje. Z določeno barvo vplivamo na točno določena področja našega telesa in s tem tudi na naše razmišljanje, počutje, zdravje, volji in še in še. Obstoj frekvenc je tudi znanstveno dokazljiv s pomočjo meritev.

Picture 4
Picture 2
Picture 3

Ogrlica, ki vas bo priklicala, ko si jih boste ogledovali na mojih straneh, vam bo nudila osebno podporo ves čas, ko jo boste nosila. Istočasno bo tudi vaš okras in unikatni pečat. Vplivala bo na vašo bližnjo okolico in vam s tem nudila še dodatno podporo. Njen vpliv pa boste čutila tudi,  ko jo boste položili v svojo bližino.

Vstopite v galerijo ali trgovino in morda vas kateri pokliče 😊