Naj jih predstavim/ponudim ali skrijem?

Pri ustvarjanju je ključnega pomena, da so rezultati ustvarjanja všečni predvsem samemu ustvarjalcu. V nasprotnem, se stvaritve, v katere ne verjame ali je glede njih negotov, kopičijo v njegovem domu. Pri meni zanje obstajajo prav posebni koti, škatle in posode.

Nasprotno, pa se zelo težko ločimo od tistih, ki so nam še posebej všeč. V resnici jih nekako posvojimo. Postavimo jih na posebna mesta. Povezujejo nas z lepimi spomini, ponosni smo njih in lepo se počutimo, ko jih imamo v bližini.

Sama imam ene in druge. Odločila pa sem se, da je čas, da nekaj naredim s tistimi, ki sem jih skrila v škatle in kotičke. Katerih se na nek način sramujem. V resnici, pa so tudi ti na nek način moji “otroci”. Zato sem se jih odločila predstavit in ponudit. A ne samostojno, smo njih. Razstavljam in ponujam vam jih skupaj tudi s tistimi, ki so meni lepi, vendar so se nekako zataknili pri meni doma.

Najprej sem jih združila v barvne skupine. Sledi oblikovanje zaključenih kompletov.

Predstavitev bo nastajala postopoma po korakih.

Preberite tudi: Žareče ognjeni šopek

Continue ReadingNaj jih predstavim/ponudim ali skrijem?

Obeski iz kamna – izstopimo iz povprečja.

#BoditeUnikatni
#BoditeBoljVi
#KoHobiPostaneNekajVeč

Obeski iz kamna – izstopimo iz povprečja.

Energijska podpora in vaš unikatni pečat.  

Ideja o oblikovanju obeskov iz kamna je nastala ob risanju mandala kamnov. Med risanjem sem razmišljala, kako super bi bilo, če bi imela možnost občutiti vso to pozitivno učinkovanje kamna in barv dalj časa. Ob iskanju kamnov na obali morja ali bregu reke Kolpe in risanju nanje, sem ugotovila, da je njihova teža sprejemljiva in jih lahko z užitkom nosimo okoli vratu.

Prvi obesek sem ustvarila za sebe. Od takrat naprej, kot, da bi se v meni kaj premaknilo, z izjemo ene verižice, nosim le te. Njihov dotik mi daje pozitivno podporo. Z oddajanjem energije kamen, v sožitju z oddajanjem energij barv, katere ustvarjajo vzorce na kamnu. Izberem jih glede na počutje.

ODDAN
NADOMESTNO BESEDILO 0001
52,00 EUR

Vsaka kamnina in ne le poldragi in dragi kamni imajo svojo energijo, frekvenco, ki jo oddajajo. Poleg kamna vibrirajo s svojo frekvenco tudi barve in njihovi vzorci. Barva samo kot tako ustvarja oziroma določa prav frekvenca. Frekvence in s tem barve, pa vplivajo na nas. Na naše počutje in zdravje. Z določeno barvo vplivamo na točno določena področja našega telesa in s tem tudi na naše razmišljanje, počutje, zdravje, volji in še in še. Obstoj frekvenc je tudi znanstveno dokazljiv s pomočjo meritev.

Picture 4
Picture 2
Picture 3

Ogrlica, ki vas bo priklicala, ko si jih boste ogledovali na mojih straneh, vam bo nudila osebno podporo ves čas, ko jo boste nosila. Istočasno bo tudi vaš okras in unikatni pečat. Vplivala bo na vašo bližnjo okolico in vam s tem nudila še dodatno podporo. Njen vpliv pa boste čutila tudi,  ko jo boste položili v svojo bližino.

Vstopite v galerijo ali trgovino in morda vas kateri pokliče 😊

Continue ReadingObeski iz kamna – izstopimo iz povprečja.

Energijska piramida – Čakre in meditacija

Piramide iz rečnih (Kolpa) in morskih kamnov sestavlja 7 nivojev, 7 kamnov, ki predstavljajo 7 temeljnih čaker v njihovih pripadajočih barvah. Tako čakra kot barva imata skupni imenovalec, frekvenco. Ko jih postavimo v prostor, nam pomagajo pri vzdrževanju ali vzpostavljanju energijskega ravnotežja. Uporabljamo jih tudi kot podporo pri meditaciji.

“Di.ART Energijske piramide” simbolizirajo akumulator in generator energije, katera skozi frekvence pripadajočih barv posameznih temeljnih čaker vplivajo na energetske centre našega telesa.

Piramida je akumulator in generator energije. Civilizacije so jih po vsem svetu postavljale na posebna mesta in Dr. Osmanagić je zapisal “Vse piramide na svetu so postavljene na točno odmerjenem mestu. Imajo vlogo akupunkturnih točk Zemlje.”  Pravi, da so piramide najstarejši, najpopolnejši energetski stroji. Grajene so bile zato, da pritegnejo pozitivno energijo iz vesolja, jo predelajo in nato oddajajo v svojo okolico. Namenjene so ohranjanju vitalnosti človeških celic, obnavljanju energije v telesu, vzdrževanju naravne harmonije in zdravja ter prebujanju duhovnega znanja.

http://diart.si/Povezava na prispevek dr. Osmanagić

https://sl.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cakra Wikipedia

Continue ReadingEnergijska piramida – Čakre in meditacija